Τέλος Παραστάσεων

Προβολή όλων

Το Θέατρο Άλφα.Ιδέα, όταν ξεκίνησε τη δραστηριότητά του τον Οκτώβριο του 2016 με την Ομάδα ΙΔΕΑ (Κώστας Γάκης, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Αθηνά Μουστάκα) και με την συνδρομή του έμπειρου Λευτέρη Πλασκοβίτη, είχε σαν στόχο να «ζωντανέψει» ένα ιστορικό θέατρο στην καρδιά της πόλης, απέναντι από το Πολυτεχνείο, που τα τελευταία χρόνια, για διάφορους λόγους, υπολειτουργούσε.

Ο στόχος επετεύχθη και το Θέατρο Άλφα.Ιδέα έχει ήδη γίνει ένας νέος πόλος έλξης για το θεατρόφιλο κοινό και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα της φετινής περιόδου ολοκληρώνεται την Κυριακή των Βαΐων και με «Το Δέντρο του Οιδίποδα» την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου.


«ΡΩΜΑΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΕΤΑ για 2»

Διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare

από την Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 Η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare, μετά από τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες θεατρικές σεζόν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ολοκληρώνει τις παραστάσεις της την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει Πορτογαλία για παραστάσεις στο Teatro Circo στη Braga, θα επιστρέψει Ελλάδα και το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί, για λίγες παραστάσεις, σε επιλεγμένα Φεστιβάλ Δήμων της Περιφέρειας και της Αττικής.

 

«ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΙΔΙΠΟΔΑ»

Από την Ομάδα Ιδέα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Με το πέρας των παραστάσεων στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα ταξιδεύει στην Lousada της Πορτογαλίας, όπου θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ  FOLIA ΄17 και τέλος Μαΐου στη Νότιο Κορέα για 4 παραστάσεις στις πόλεις Busan και Daegou.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει Ελλάδα και το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί, για λίγες παραστάσεις, σε επιλεγμένα Φεστιβάλ Δήμων της Περιφέρειας και της Αττικής.

 

Παιδική Σκηνή

«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ»

Του Ευγένιου Τριβιζά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στην Παιδική Σκηνή οι παραστάσεις του έργου  «Η Τελευταία Μαύρη Γάτα» του Ευγένιου Τριβιζά, ολοκληρώνονται την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου και ώρα 12.00